top of page
  • Writer's pictureRautaranta

TREENIMARATON LA 10.7.-17.7.! OSALLISTU ARVONTAAN JA INBODY-MITTAUKSEEN

Päivitetty: 9. heinäk. 2021

Viime kaudella erittäin suosittu Rautaranta Outdoor Gymin treenimaraton palaa! Ks. tapahtumasivu Facebookissa. 10-17.7.2021 suoritettava maraton on loistava tapa haastaa itsesi ja luoda upea urheilullinen muisto 2021 kesälle! 💪☀️


10.7.2021 järjestetään päätapahtuma klo 10-16, jossa luvassa on musiikkia ja proteiinipannareita energiavajeen ehkäisemiseksi. Yhden treenikerran aikana suoritettavan haasteen voi suorittaa myös päätapahtuman jälkeen la 17.7. mennessä.


Haasteen lopetuspäivänä lauantaina 17.7. järjestetään myös InBody 270 -kehonkoostumusmittaus klo 10-16 sekä arvonta.


Helsinki Health Clubin InBody-mittaukseen ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Hinta: 25 euroa.


Arvonnan palkintoina on 1x Rautarannan kausikortti, 2x kk-korttia, 5x ROG-t-paitaa sekä 2x Premium Autopesun nanopesua! Jokainen treenaaja voi saada yhden arvan. Mahdollisen voiton voi lunastaa välittömästi ROG:n kassalta. Kannattaa tulla kavereiden kanssa kokeilemaan arpaonnea!


PUOLIMARATON:


100 x kyykkyä

100 x penkkipunnerrusta

100 x pystypunnerrusta suoralla tangolla

100 x alataljaa kapealla kahvalla

100 x pohjeliikettä laitteessa


KOKOMARATONILLA LISÄKSI:


100 x maastavetoa

100 x dippiä (lisäpainolla / kevennettynä)

100 x leukaa (lisäpainolla / kevennettynä)

100 x hauiskääntöä laitteessa

100 x jalkaprässiä


Kilpailijan vertailuluku/pisteet lasketaan seuraavalla kaavalla:

(nostetut kilot) / (oma paino * käytetty aika minuuteissa)


LISÄTIETOJA TREENIMARATONISTA: 🔆 PAINOT 1/2: Voit määrittää itse painot. Toisin sanoen, jos tämä olisi juoksukisa, matka olisi kaikille sama, mutta jokainen kilpailija voisi itse valita kuinka jyrkkää mäkeä juoksee. Alamäkeen ei saa juosta!


🔆 PAINOT 2/2: Sarjapainoiksi merkitään levytankojen ja levypainojen yhteissumma. Dipissä ja leuoissa merkitään kokonaispaino (oma paino + lisäpaino tai kevennys). Pohjelaitteen painopakan pienet levyt arvioidaan 5kg ja suuret 10kg painoisiksi. Prässin kelkan painoa ei huomioida. Punainen vastuskuminauha keventää 6kg ja sininen 12kg.


🔆 SUORITTAMINEN: Voit suorittaa liikkeet haluamassasi järjestyksessä ja aikataulussa. Voit määrittää itse sarjojen pituudet. Tee liikkeet täysillä liikeradoilla ja mahdollisimman puhtaalla tekniikalla. Vuorottele toisten kilpailijoiden kanssa tarpeen mukaan. Kannattaa pohtia strategiaasi ennakkoon: suoritusjärjestys ja haluaako tehdä pienillä painoilla nopeasti, vai hitaammin isommilla raudoilla.


🔆 PALKITSEMINEN: Kaikki puoli- ja kokomaratonin suorittaneet palkitaan Rautaranta-tuotteella (paita, lippis, tm). Kilpailu käydään sekasarjana, ts. ei ole erillisiä miesten ja naisten sarjoja. Kokonaiskilpailussa kaksi eniten pisteitä saanutta saavat palkinnoksi Nanopesun Premium Autopesusta! www.premiumautopesu.fi


🔆 SUORITUSAJANKOHTA: Maraton-haasteen voi suorittaa minä tahansa päivänä la 10.7. - la 17.7. välisenä aikana. Haaste pitää suorittaa yhden päivän max. 6 tunnin kuluessa.


🔆 OSALLISTUMISMAKSU on 10 euroa. Voit maksaa ilmoittautumisen WWW-kaupassa tai paikan päällä.


🔆 MUUTA: Jos haluat osallistua kilpailuun, merkitse kussakin liikkeessä käyttämäsi painot fläppitaululla olevaan kisataulukkoon.
91 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page