top of page
  • Writer's pictureRautaranta

TREENIÄ JA TULTA 24.9.2020 KLO 18-21

Päivitetty: 18. syysk. 2020

Rautaranta Outdoor Gym ja ProPadel toivottavat kaikki urheilun ystävät TREENIÄ JA TULTA -tapahtumaan, joka järjestetään torstaina 24.9.2020 klo 18:00-21:00! Luvassa treeniä gymillä, padelia, tulisoihtuja, kilpailuja, live-musiikkia ja mahdollisuuksien mukaan järjestettäviä yllätysesityksiä.


Rautaranta tarjoaa ilmaisen mahdollisuuden kokeilla treenaamista ulkona TREENIÄ JA TULTA -tapahtuman yhteydessä! 💪🔥 Treenaaminen ulkotulien valossa saa lisäpotkua, kun Rautarannan Mikael (laulu) ja Juha (kitara) heittävät keikan. 🎤🪕 Luvassa sekä suomalaisia, että ulkomaisia klassikoita. Saa laulaa mukana! 😉 Ohjelmassa myös roikkumiskisa matalalla osallistumiskynnyksellä.


Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista - tämä on hyvä tilaisuus kokeilla padelia ja treenaamista sisäkuntosaleilta tutuilla laitteilla raikkaassa ulkoilmassa!


Aikataulu: 18:00 Iron Kings (Mikael & Juha acoustic live) 19:15 Roikkumiskisa 19:30 alkaen Padel-kenttä käytettävissä (ei ennakkoilmoittautumista) 20:00 Iron Kings (Mikael & Juha acoustic live)


🏆 Pisimpään roikkuvat mies ja nainen saavat palkinnoikseen 90min padelvuorot viereisillä padelkentille, sis. mailat. Arvo n. 56 euroa.


HUOM: Tapahtuma järjestetään säävarauksella
40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page