top of page
  • Writer's pictureRautaranta

TALVIKAUDEN AKTIIVILAHJAT PUKINKONTTIIN!TALVIKAUSI RAUTARANNALLA

 

✨ Perinteisten talvilajien seuraksi on syntynyt uusi laji: lihaskuntotreeni ulkona sisäkuntokeskuksen laitteilla! Kannustamme kaikkia kokeilemaan tätä - se on vähintäänkin yhtä mukavaa, kuin hiihto, laskettelu tai mikä tahansa muu talviurheilulaji. Samalla saat kaikki ulkoiluun liittyvät terveyshyödyt raikkaassa ulkosäässä.

 

✨ Kannattaa varata mukaan treenihanskat (kuten ohuet tai talvimalliset työhanskat rautakaupasta - toimivat erittäin hyvin!) ja pukea päälle riittävästi kerroksia kulloisenkin sään mukaan. Treenikontissa on lämmittimet, jotka voi laittaa päälle tarvittaessa.

 

✨ Olemme auki vuoden ympäri ja olemme toteuttaneet täksi talveksi lisäksi suuremman 50m2 kokoisen katoksen ikkunoilla. Treenaaminen tunnelmavalaistuksessa illan pimentyessä on elämys! Katosten ansiosta myös tuulen vaikutus on Rautarannalla pieni tai olematon.

 

Talvikauden varustelu:

  • Power rackit, levypainot, tangot, käsipainot, 10-55kg mutkatangot, kahvakuulat

  • Penkkipunnerrus, penkkikone, pystypunnerruskone

  • Ala- ja ylätalja, ristitalja, soutu yläviistosta, alasoutukone

  • Jalkaprässi, super squat, reidenojennus, reidenkoukistus, reisien loitonnus

  • Smith-laite, scott-penkki, butterfly, hauiskääntölaite, vatsa- ja selkäpenkit

  • Concept2-soutulaite, cross-trainer, rengas, voimaköydet, voimistelurenkaatUUDISTUNUT HINNOITTELU JA TUOTEVALIKOIMA

🎇 Laskimme kuukausikorttien hintoja: huhti-syyskuun välillä 49 euroa (aiemmin 59 euroa) ja loka-maaliskuun välillä vain 29 euroa!

 

🎇 Lisäsimme valikoimaan uudet 2kk, 3kk, 6kk ja 12kk -kortit. 12kk-kortti korvaa aiemmin valikoimassa olleen kausikortin. Korttien hinnat riippuvat ostoajankohdasta sivuillamme olevan taulukon mukaisesti. Säästät yhden kuukauden kortteihin verrattuna 15% - 50%, riippuen korttityypistä! Ks. hinnat tästä.

 

🎇 Verkkokaupassamme voit myös hyödyntää alennuskuponkeja, jotka voit lunastaa sivuillamme aiemmin kaupasta tekemistäsi ostoksistasi kertyneillä kanta-asiakaspisteillä!


LOPPUVUODEN TÄRPIT

 

Joulu ja uusivuosi lähestyy ja nyt on hyvä hetki suunnata katseet tulevaan kauteen ja hankkia itselle tai lahjaksi kauden 2024 kausikortti! Voit myös maksaa liikuntaetusovelluksilla, esim. Edenred/Smartum/ePassi - lisäämme maksun jälkeen treenioikeuden.


VANHENTUVAA LIIKUNTAETUA? 

Onko liikuntaetua vanhentumassa? Voit suorittaa maksun liikuntaetusovelluksella. Jos sinulla on liikuntaseteleitä, otathan yhteyttä niin voimme hoitaa maksun paikan päällä kuntosalilla. Edenredillä voit maksaa normaalin maksukortin tapaan verkkokaupassamme.


Erityisryhmiin kuuluvat (opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, ym.) saavat alennusta normaalihintaisista tuotteista 15%. Voit saada alennuksen tekemällä ostoksen kuntosalimme kassalta ja esittämällä todistuksen erityisryhmään kuulumisesta.

 

 Kuntosalimme on auki vuoden ympäri kulkutunnisteilla ja PIN-koodeilla klo 6:00–23:00. Kassa on viileällä kaudella auki vain erikseen pyydettäessä.

 

Kiitokset kaikille kuluvana vuonna Rautarannalla treenanneille, nyt suunnataan katseet kohti uutta ja aktiivista vuotta 2024!

  

Talvitreeniterveisin

Rautaranta Outdoor Gym

108 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page