top of page
  • Writer's pictureRautaranta

TÄYDELLISET KEVÄTTREENIKELIT OVAT TÄÄLLÄ; KUNTOSALIMME ON JO AUKI!

Talvi on ollut pitkä ja synkkä, mutta nyt keväiset treenikelit ovat kohdillaan! Aurinko paistaa ja toppatakkikin on pakko riisua ensimmäisten sarjojen jälkeen. Olemme tehneet ahkerasti lumitöitä ja tästä johtuen suurin osa terassista on jo täysin sulana ja n. 3/4 salin laitteista käytössä. Nyt on oikea hetki taas poistua tunkkaisesta sisäilmasta ja nauttia ulkoilusta!

Olimme joulukuussa muutaman viikon ajan kiinni ja avasimme joulun jälkeen pienennetyllä varustelulla. Tammikuussa ovi kävikin tiuhaan tahtiin sisäkuntosalien ollessa kiinni.

Uudet laitteet, painot ja varusteet, mistä uutisoimmekin aiemmin, ovat saapuneet ja kasaamme niitä n. 1kpl päivävauhtia. Olemme julkaisseet IG- ja FB-stoorissamme pitkin talvea lyhyitä klippejä ja jatkamme uusien laitteiden esittelyä uusissa stooreissa.

Aidatulle kuntosalillemme pääsee treenaamaan joka päivä klo 07-22 verkkokaupastamme ostettavilla kertakäynneillä (PIN-koodi emailiin), aikaperusteisilla korteilla tai sarjakorteilla. Kuntosalin asiakaspalvelu päivystää puhelimen päässä ja tulee paikalle erikseen sovittaessa. Virallinen kausi alkaa 1.4.2022, jolloin aiemmin ostettujen sarjakorttien voimassaolo alkaa taas "juoksemaan". Jos et ole vielä saanut kulkutunnistetta, otathan yhteyttä meihin.57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentarer


bottom of page