top of page
  • Writer's pictureRautaranta

SYYSKUUN TARJOUKSET; KAUSI JATKUU TALVEN YLI

Kiitos kaikille asiakaskyselyymme vastanneille! Kausikortin ja kuukausikorttien voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Saimme paljon arvokasta palautetta, jonka pohjalta pystymme kehittämään kuntosaliamme ja asiakaskokemusta.


Pidimme Rautarantaa auki edellisen talven yli koeluontoisesti. Koska kävijöitä oli mukavasti ja emme itse pysty enää palaamaan sisäkuntosalille addiktoiduttuamme ulkotreeniin, pidämme gymiä auki myös tulevan talven yli! Pidämme täyden varustelun käytössä ainakin lokakuun loppuun saakka ja tämän jälkeen pienennämme käytettävissä olevien laitteiden ja varusteiden määrää. Talveksi käytössä on treenikontin alueen varustelu ja lisäksi 2 autotallitelttaa ja pressuseinät palvelukontin edustalla suojaten n. 6-10 laitetta ja penkkiä. Treenaaminen viileänä iltana tunnelmavalaistuksessa on mahtava kokemus! 🎇


Paransimme hiljattain erityisryhmien (opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, ym.) alennusta -10%:sta -15 prosenttiin. Voit saada alennuksen tekemällä ostoksen kuntosalimme kassalta ja esittämällä todistuksen erityisryhmään kuulumisesta.


Kuntosali on auki kulkutunnisteilla ja PIN-koodeilla klo 6:00 - 23:00.

Palvelukontti ja kassa toistaiseksi auki arkisin klo 17:00 - 20:00 ja viikonloppuisin klo 12:00 - 16:00.

Muutokset aukioloon informoidaan www-sivuillamme ja some-kanavissa.


Alla syyskuun tarjouksemme, ensi kauden kausikortti huikeilla kanta-asiakaseduilla, sekä uutena tuotteena 3kk-kesäkortti!


2023 kausikortti 249€ (aiemmin 300€), voimassa ostohetkestä, vaikka jo tästä päivästä!
  • Voit tuoda kymmenen (10) kaveriasi tai perheenjäsentäsi ilmaiselle tutustumiskäynnille ROG:n kassan aukioloaikana (ts. kun sivuportti auki, otamme asiakastiedot ylös)! Yksi henkilö voi saada maksimissaan yhden tutustumiskäynnin.

  • Kausikortin ostajat saavat -10% kaikista Rautarannan tuotteista ja palveluista, esim. perheenjäsenellesi ostamastasi kortista, PT-palveluista ja palvelukontista ostettavista tuotteista (juomat, patukat, paidat, ym)!

  • Tulossa myöhemmin: mahdollisuus maksaa kahdessa osassa

2023 kesäkortti 149€, voimassa kolmena valitsemanasi kuukautena vuoden 2023 puolella:
  • Esimerkiksi touko, kesä ja elo, jos haluat pitää taukoa tai reissaat heinäkuun!

  • Voit tuoda viisi (5) kaveriasi tai perheenjäsentäsi ilmaiselle tutustumiskäynnille ROG:n kassan aukioloaikana (ts. kun sivuportti auki, otamme asiakastiedot ylös)! Yksi henkilö voi saada maksimissaan yhden tutustumiskäynnin.

Kuvassa: Andreas Hamberg

@hamb3rgler

102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page