top of page
  • Writer's pictureRautaranta

RAUTARANTA KIITTÄÄ KAIKKIA ENSIMMÄISESTÄ KAUDESTA

Kiitämme suuresti kaikkia salilla käyneitä ja Suomessa täysin uutta ulkokuntosalikonseptia tukeneita! Te mahdollistitte sen, että toimintamme jatkuu myös seuraavalla kaudella. Tavoitteemme on avata huhtikuun alkupuolella, säätilasta riippuen.


Ensi kauden kausikortti on vielä toistaiseksi verkkokaupassamme tarjouksessa hintaan 249 euroa (norm. 300 euroa). Osa on jo tarttunut tähän - jos treenaat aktiivisesti, tartu sinäkin, niin saat puolen vuoden treenit (huhti-syyskuu) järkevään hintaan. Tehdään ensi vuodesta ulkotreenin vuosi!


Kausikortti on myös järkevä kohde liikunta/hyvinvointiedun (ePassi, Edenred, Smartum jne) käyttämiselle. Otatko meihin yhteyttä, jos haluat maksaa ko. maksutavalla.

Osalle kävijöistämme kertyi elo-syyskuussa krediittejä osana loppukauden korttikampanjaa ja nämä krediitit ovat nyt hyödynnettävissä myös kausikorttia ostaessa.


Suunnittelemme parhaillaan salien avaamista myös muihin kaupunkeihin. Tonttien vuokraaminen ja rakennuslupien hankkiminen eivät ole helppoja asioita, koska tämän tyyppisiä palveluita ei ole aiemmin kaupungeissa ollut. Seuraavat kuukaudet näyttävät, pääsemmekö laajentumissuunnitelmissamme eteenpäin.


Selvitämme myös olisiko Sörnäisten gymimme toimintaa mahdollista laajentaa ympärivuorokautiseksi (24/7), jolloin henkilökuntaa ei olisi aina paikalla.


Kuvissa gymimme näkyy talvehtimisoperaatioiden jälkeen, kesällä toiminnassa sekä rakentamisen alkumetreillä.


Kiitokset vielä kaikille hienosta kaudesta, Rautaranta vetäytyy nyt talvilevolle. Ensi keväänä nähdään!133 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page