top of page
  • Writer's pictureRautaranta

💥 RAUTARANTA AVAUTUU KE 7.4 KLO 16:00! 💥

Päivitetty: 6. huhtik. 2021

🔨 Odotus on vihdoin ohi ja pääsemme treenaamaan Rautaranta Outdoor Gymillä jo ensi viikon keskiviikkona! Keskitymme pääsiäisen aikana avaustoimenpiteisiin, joihin kuuluu mm. laitteiden huolto ja sijoittelu alueelle.

☀️ Tulemme pitämään kuntosalia auki kauden alkupuolella arkisin klo 16-20 ja viikonloppuisin klo 12-17. Aukioloajat (ml. avajaispäivä) ovat säävarauksella, ts. lumi-, räntä- tai kovan vesisateen aikana olemme suljettuina. Aukioloajat laajentuvat kesän lähestyessä.


🏋️‍♀️ Tähtäämme uuteen kauteen edelleen huippusijainnilla Helsingin ytimen lähellä, Suomen ensimmäisenä ja ainoana ulkosalina, jolla on sisäsalia vastaavat laitteet ja varustelu. Suunnitteilla on alueen laajennus ja parannuksia, joiden myötä Rautaranta Outdoor Gym voisi periaatteessa olla auki 24/7 - pyrimme palaamaan tähän aiheeseen pian!


🚙 Autoilijoille hyviä uutisia: Helsingin kaupunki on muuttanut koirapuiston päädyssä olevan Sörnäisten Rantapromenadin parkkipaikan kiekolliseksi, eli pysäköintitilaa tulee olemaan hyvin aiempaan verrattuna. Rautarannan vieressä autojen parkkimahdollisuutta ei valitettavasti ole.


✍️ Avautumisen juhlistamiseksi tarjoamme kausikortit (voimassa 30.9.2021 saakka) hintaan 249 euroa! Nämä ja muut tuotteet, ml. 10/20x-kortit, yrityspalvelut ja personal trainingin löydät verkkokaupastamme osoitteessa https://www.rautaranta.fi/shop. Tarjoukset ovat voimassa Ke 14.4.2021 saakka! Voit myös ostaa kortin myös liikunta/virike-edulla. Kirjaudu tällöin mobiilisovellukseen (Smartum/Edenred/muu palveluntarjoaja), etsi Rautaranta, aseta määrä ja suorita maksu. Lisäämme tämän jälkeen sinulle treenioikeuden ja lähetämme kuittauksen.


☝️ Covid-19 -riskien minimoimiseksi Rautarannalla tulee noudattaa voimassaolevia viranomaismääräyksiä ja ROG:n spesifisiä korona-sääntöjä, jotka ovat esillä www-sivuillamme sekä kuntosalilla. HUOM. Uudet määräykset voivat muuttaa suunnitelmia.
799 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page