top of page

TREENIMARATON 15-22. ELOKUUTA

Päivitetty: 16. elok. 2020

Rautaranta haastaa treenaajansa treenimaratonille! Lauantaina 15.8.2020 järjestetään päätapahtuma, jossa luvassa on mm. DJ:n soittamaa musiikkia, esityksiä, proteiinipannareita sekä muuta ohjelmaa. Haasteen voi suorittaa myös päätapahtuman jälkeen la 22.8 mennessä.


PUOLIMARATON:

100 x kyykkyä

100 x penkkipunnerrusta

100 x pystypunnerrusta suoralla tangolla

100 x alataljaa

100 x pohjeliikettä laitteessa


KOKOMARATONILLA LISÄKSI:

100 x maastavetoa

100 x dippiä (lisäpainolla / kevennettynä)

100 x leukaa (lisäpainolla / kevennettynä)

100 x hauiskääntöä laitteessa

100 x jalkaprässiä


Kilpailijan vertailuluku/pisteet lasketaan seuraavalla kaavalla:

(nostetut kilot) / (oma paino * käytetty aika minuuteissa)


LISÄTIETOJA:

🔆 PAINOT 1/2: Voit määrittää itse painot. Toisin sanoen, jos tämä olisi juoksukisa, matka olisi kaikille sama, mutta jokainen kilpailija voisi itse valita kuinka jyrkkää mäkeä juoksee. Alamäkeen ei saa juosta!

🔆 PAINOT 2/2: Sarjapainoiksi merkitään levytankojen ja levypainojen yhteissumma. Dipissä ja leuoissa merkitään kokonaispaino (oma paino + lisäpaino tai kevennys). Pohjelaitteen painopakan pienet levyt arvioidaan 5kg ja suuret 10kg painoisiksi. Prässin kelkan painoa ei huomioida. Punainen vastuskuminauha keventää 6kg ja sininen 12kg.

🔆 SUORITTAMINEN: Voit suorittaa liikkeet haluamassasi järjestyksessä ja aikataulussa. Voit määrittää itse sarjojen pituudet. Tee liikkeet täysillä liikeradoilla ja mahdollisimman puhtaalla tekniikalla. Vuorottele toisten kilpailijoiden kanssa tarpeen mukaan.

🔆 PALKITSEMINEN: Kaikki puoli- ja kokomaratonin suorittaneet palkitaan Rautaranta-paidalla tai lippiksellä. Kokonaiskilpailun voittaneet mies ja nainen saavat palkinnoksi Nanopesun Premium Autopesusta! www.premiumautopesu.fi

🔆 SUORITUSAJANKOHTA: Maraton-haasteen voi suorittaa minä tahansa päivänä la 15.8 - la 22.8 välisenä aikana. Haaste pitää suorittaa yhden päivän max. 6 tunnin kuluessa.

🔆 OSALLISTUMISMAKSU on 10 euroa, kausikortilla ilmaiseksi. Voit maksaa ilmoittautumisen Liput/Tickets-nappulasta tai paikan päällä.

🔆 MUUTA: Jos haluat osallistua kilpailuun, merkitse kussakin liikkeessä käyttämäsi painot fläppitaululla olevaan kisataulukkoon.


Tule Rautarannalle 15.8.2020 ja voita itsesi!Kuva: Sami Kontto

Malli: @bafrinnbella

126 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page