top of page
  • Writer's pictureRautaranta

RAUTARANNAN RAMBO -KISA JA KAUDEN JATKO

Rautarannan Rambo -kisa on kuluvan kauden osalta ratkennut. Voittaja on Lauri hurjalla 25 pisteen tuloksellaan! Olemme jakaneet kauden aikana pisteitä seitsemälletoista treenaajalle. Kisa oli kärjessä melko tiukkaa, mutta Lauri otti kaulaa muihin kisaajiin loppukaudesta treenaamalla useampaan otteeseen kaatosateessa ja kylmällä kelillä ilman paitaa - todellinen Rambo-suoritus! Jos kisa on mennyt joltakulta ohi, niin kyseessä on Rautarannan epävirallinen klpailu, jossa palkitsemme "rankemmissa" olosuhteissa suoritetuista treenisuorituksista. Esimerkkejä löydät Instagrammin stoorikokoelmasta "ROG-RAMBO".


Haluamme myös palkita eniten treenanneen asiakkaamme. Voittaja kävi kauden aikana yli 100 kertaa treenaamassa: onnittelut Filip!


Palkintoina Lauri ja Filip saavat molemmat lavan Celcius City Pulse -virkistysjuomaa. Onnea vielä kerran!


Alamme pikkuhiljaa valmistautua talven tuloon Rautarannalla. Huputamme pressuilla lähipäivien aikana laitteita, jonka jälkeen ne ovat poissa käytöstä kevääseen saakka. Pidämme kuitenkin vielä treenikontin auki, joten treenaaminen vapaapainoilla ja kontin varusteilla onnistuu vielä toistaiseksi.


Muistuttaisimme vielä hurjasta kausikorttitarjouksesta ensi kaudelle, eli ensi kauden kausari tarjouksessa 249€ (norm. 300€). Voit ostaa kausikortin verkkokauppamme kautta tai liikuntaetusovelluksella. Lisäämme maksun jälkeen ensi kauden treenioikeuden tunnisteellesi.


Räntätreeniterveisin

Rautaranta


153 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page