top of page
  • Writer's pictureRautaranta

OHJATTUA LIIKKUVUUSHARJOITTELUA JA VENYTTELYÄ MAANANTAISIN JA TORSTAISIN

Ohjattua liikkuvuusharjoittelua ja venyttelyä Rautarannalla maanantaisin ja perjantaisin!Liikkuvuusharjoittelu ja venyttely ovat tärkeä osa kehonhuoltoa ja ne edistävät lihasten suorituskykyä sekä nivelten ja luiden vahvana pysymistä. Säännöllisesti tehtynä liikkuvuusharjoittelu ja venyttely ehkäisevät lihasjumeja ja jännitystiloja, jotka usein aiheuttavat särkyä ja tehottomuutta kuntosaliharjoittelussa.


Jokaisen tulisi huoltaa kehoaan, ei vain kovaa suurilla painoilla treenaavan tai ammattiurheilijan; nivelet rasittuvat ja jäykistyvät ja lihasten elastisuus vähenee myös pienellä vastuksella treenatessa ja kestävyysurheilussa. Pitkään jatkuneet lihasjumit johtavat pahimmillaan rasitusvammaan, jolloin harjoittelu kärsii tai loppuu kokonaan; rasittunut lihas tarvitsee lepoa ja huoltoa suorituskyvyn ylläpitämiseksi.


Jäykkyys nivelissä ja lihaksissa vaikuttaa negatiivisesti myös voiman tuottoon ja tehokkuuteen, sillä hyvä liikkuvuus ja elastisuus mahdollistavat laajat liikeradat ja oikean asennot. Tekninen suorituspuhtaus etenkin vapailla painoilla treenatessa edellyttää riittävän määrän liikkuvuutta ja ehkäisee virheasentoja, jotka vaikeuttavat liikkeen hallintaa ja saattavat altistaa loukkaantumisille.


Rautarannan 60 minuutin liikkuvuusharjoittelu ja syvävenyttely on kaikille sopiva ja suositeltava kehonhuoltotunti, jossa ensimmäinen puoli tuntia sisältää dynaamisia venytyksiä, erilaisten liikeratojen harjoittelua ja nivelkiertoja ja jälkimmäinen osa staattisia venytyksiä, joissa lihas pidetään maksimivenytyksessä pitkän aikaa.


👱‍♀️ Ohjaaja: Pia Turtia, Rautaranta Outdoor Gymin personal trainer. Ks. Pian esittely verkkosivuillamme: www.rautaranta.fi/pia-turtia


🎟 Viikon 30 tuntien hinnoittelu - ROG:n korttien haltijat:

10x/20x-kortit: 8 euroa tai yksi merkitty treenikerta

Kk-korttilaiset: 8 euroa

Kausikorttilaisille viikon tunnit ovat maksuttomia! (norm. 8 euroa)


🎟 Viikon 30 tuntien hinnoittelu - muut kuin ROG:n asiakkaat: 8 euroa (norm. 12 euroa).


Tervetuloa!


99 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page