top of page
  • Writer's pictureRautaranta

LOPPUVUODEN SUPERTARJOUKSET!

Ensimmäinen treenikausi Suomen ensimmäisellä kaupallisella ulkokuntosalilla, jolla on sisäkuntosalia vastaava varustelu, on nyt takana! Avasimme 7.5.2020 ja tämän jälkeen mahtava kausi jatkui lokakuun puoliväliin saakka täyttyen tuhansista käynneistä. Kiitämme, että olet ollut mukana tukemassa toimintaamme. Esittelemme nyt joulun ja uuden vuoden tarjouksemme sekä luomme katseemme seuraavaan kauteen.
1. HANKI ITSELLESI TAI ANNA LAHJAKSI KAUDEN 2021 KAUSIKORTTI TARJOUSHINTAAN!

Anna itsellesi, ystävällesi tai perheenjäsenellesi paras mahdollinen joululahja: kausikortti (huhti-syyskuu) ulkotreeneihin Rautarannalla hintaan 249€ (norm. 300€)! Tavoitteemme on avata kuntosali heti huhtikuun alussa kelien niin salliessa.


2. 10X- JA 20X-KORTIT MYÖS TARJOUKSESSA

Jos käyt kuntosalilla vain silloin tällöin, on sarjakortti parempi vaihtoehto. Toimii myös hyvin lahjana! 10x-kortin ale-hinta on 69€ (norm. 79€) ja 20x-kortin vastaavasti 129€ (norm. 139€). Kortit ovat myös oiva kohde liikunta/virike-edun hyödyntämiseen, tästä lisätietoa hieman alempana.


3. PERSONAL TRAINING -TARJOUKSSET

Personal Trainerimme Pia kirkastaa tavoitteesi ja auttaa sinua saavuttamaan ne. Joulun ja uuden vuoden tarjouksena yksi Personal Training -kerta 60€ (norm. 80€), kolme kertaa 180€ (norm. 225€).


Jos ostat kortteja tai PT-tunteja lahjaksi, voit merkitä ostajan tietoihin omat tietosi ja lahjan vastaanottajan tiedot "Additional information" -kenttään. Lisäämme lahjan kohdehenkilölle treenioikeuden ja lähetämme sinulle PDF-tiedoston, jonka voit lähettää edelleen esim. jouluaattona.

Voit ostaa tuotteita myös liikunta/virike-edulla. Kirjaudu tällöin mobiilisovellukseen (Smartum/Edenred/muu palveluntarjoaja), etsi Rautaranta, aseta maksun määräksi kausikortin hinta ja suorita maksu. Lisäämme tämän jälkeen sinulle tai mainitsemallesi henkilölle treenioikeuden ja lähetämme kuittauksen.

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.12.2020 saakka.


3. VIIME KAUDEN TUNNELMIA VIDEOILLA

Suosittelemme talven kylminä hetkinä palaamaan viime kauden meininkeihin some-kanaviimme keräämiemme videoiden ja kuvien kautta.

  • Youtubessa videolle on tarttunut mm. Mikael urakoimassa salin avaamisen ja Juha hikoilemassa 4-tuntisen treenimaratonin parissa.

  • Facebookissa on videoita mm. kesän punttibileistä sekä syksyn Treeniä ja Tulta! -tapahtumasta.

  • Instagrammista löydät mm. stooreista suuren määrän meidän ja Rautarannan treenaajien kuvaamia videoita.

4. PARANTUNEET LIIKENNEJÄRJESTELYT SÖRNÄISTEN RANTAPROMENADILLA

Helsingin Kaupunki on muuttanut Sörnäisten Rantapromenadin varrella olevat autopaikat neljän tunnin paikoiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että autolla saapuvilla treenaajilla on jatkossa paremmat mahdollisuudet pysäköidä salin lähelle!

***

Treeniterveisin,

Rautaranta Outdoor Gymin väki

455 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page