top of page
  • Writer's pictureRautaranta

LOPPUKAUDEN TREENIT 39 EUROA; 2022 KAUSARIT MYYNNISSÄ!

🍁 Loppukauden treenit ovat nyt tarjouksessa www-sivuillamme hintaan 39 euroa!


🍁 Lisäsimme juuri myös seuraavan kauden (2022) kausarit myyntiin ALE-hintaan 249 euroa (norm. 300 euroa; oiva tapa käyttää myös vanhentuvat liikuntasetelit). Jos ostat seuraavan vuoden kausikortin nyt, saat treenioikeuden myös kuluvalle kaudelle.


🍁 Pidämme kuntosaliamme auki tällä kaudella ainakin lokakuun loppuun saakka, mahdollisesti jopa talven yli. Kuntosalille pääsee joka päivä kulkutunnisteella 7-22. Kassan aukioloajat ovat näkyvillä verkkosivuillamme.


🍁 Jos et ole vielä kokeillut, tule käymään ja vedä punttitreenit vilpoisalla syyssäällä, vaikkapa huppari päällä. On mahtava fiilis kun voi harjoitella täysillä ja hiki haihtuu kesäsäätä nopeammin! Kokemusta voisi verrata vaikka lenkkeilyyn, joka ainakin meidän mielestä on mukavampaa raikkaalla ja viileällä kelillä kuin keskikesän paahteessa.


🍁 Rautarannalla oli viime vuoden syyskuussa useana päivänä lähiympäristöä lämpimämpää ja tyynempää, kiitos viereisen laivan, Padel-kenttien ja oman konttikatoksemme aikaansaaman suojan. Kun lämpötila oli muualla +12c, kipusi lämpömittari salillamme lähemmäs +20 asteeseen. Siksi monet riisuivat vielä syyskuussakin hupparinsa ja nauttivat treenistä tank topissa.


🍁 25 prosenttia salistamme on suojassa katoksen alla, mm. vapaapainoalue, useita laitteita, käsipainot ja kahvakuulat. Voit siis tehdä koko kehon treenin sateelta suojassa.


Good bye sweat, eikä lopu happikaan kun ROG:lla kyykätään!86 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page