top of page
  • Writer's pictureRautaranta

LEUANVETOKISAT LA 18.7.2020 KLO 10-13

Rautaranta Outdoor Gym järjestää leuanvetokisat lauantaina 18.7.2020 klo 10-13.


Lajeina toistoleuanveto ja lisäpainoleuanveto:

  • Toistoissa vedetään mahdollisimman monta toistoa yhtäjaksoisesti (vain yksi kisayritys).

  • Lisäpainoleuanvedossa vedetään yksi hyväksytty veto mahdollisimman suurella lisäpainolla (jokaisella on kolme yritystä, joissa saa yrittää joko samaa painoa uudestaan tai korottaa painoa).

  • Voit osallistua joko toiseen lajiin tai molempiin. Mikäli osallistut molempiin, ensin on vuorossa lisäpainoveto.

Kisaan mahtuu mukaan enintään 30 kilpailijaa ja lista täyttyy kovaa vauhtia. Varaa siis heti paikkasi ja tule mukaan kisaan, jossa kaikkia kannustetaan omaan huippusuoritukseensa. Ilmoittautumisohjeet ovat tämän tekstin loppupuolella.


Kisa-asuna urheiluhousut, pitkät tai lyhyet, ja miehillä yläkeho ilman paitaa tai hihaton paita, naisilla hihaton paita tai toppi. Käsien tulee olla koko mitaltaan paljaat, jotta tuomari voi varmistaa käsien ojentumisen aivan suoraksi joka vedolla (tämä vaatimus myös lisäpainovedossa lähtöasennossa).


Itse kisasuoritus alkaa asettumalla vetopaikalle. Komennolla ”roiku” kilpailija asettuu roikkumaan (toistoissa nilkat ristissä) ja komennolla ”vedä” saa aloittaa.


Leuan tulee ylittää tanko sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti eli mennä tangon yli ja eteen (pelkkä korkeussuunnassa tapahtuva ylitys ei riitä).


Painoluokat 10 kg välein.

Naisilla alle 50 kg, 50-60, 60-70 ja yli 70 kg.

Miehillä alle 60 kg, 60-70, 70-80, 80-90, 90-100, 100-110 ja yli 110 kg.


ILMOITTAUDU LÄHETTÄMÄLLÄ RAUTARANNALLE VIESTI (Esim. Facebook Messenger, Instagram jne). Ilmoita nimesi, painosi ja lajit (toistot / lisäpaino), joihin osallistut. Lopullinen vetoryhmä määräytyy sitten kisapäivän punnituksen perusteella ja sen on sallittua olla toinen kuin ilmoittautumisen perusteella.


Ei ikäsarjoja, paitsi nuorten sarja 15-17 vuotta.


Kilpailuun osallistuminen on ilmaista.


Lisätietoja Facebookissa:

207 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page