top of page
  • Writer's pictureRautaranta

LEUANVIDEON KISAINFO JA TEKNIIKKAKLINIKKA LA 13.6.2020 KLO 10-13

Päivitetty: 22. heinäk. 2020

RAUTARANNAN LEUANVETOKISAT TULOSSA LA 18.7.2020 – rohkeasti mukaan kisaamaan tai kannustamaan!


Ensi lauantaina 13.6. klo 10-13 pidetään Rautarannassa kisainfo, jossa kerromme tarkemmin heinäkuun kisatapahtumastamme. Samassa yhteydessä pidämme leuanvetoklinikan, jossa saat toimivia vinkkejä treeniin. Lisäksi saat tietoa virallisista kisoista (seuraava lisäpainokisa on 26.9.2020 Tampereella) ja niihin osallistumisesta, jos vaikka innostut kokeilemaan kilpailemista.


Heinäkuussa Rautarannalla kisalajeina ovat toistokisa (maksimimäärä hyväksyttyjä toistoja) ja lisäpainokisa (yksi toisto mahdollisimman suurella lisäpainolla). Lajeihin voivat osallistua naiset, miehet, nuoret ja seniorit.


Voit osallistua joko toistokisaan tai lisäpainokisaan tai molempiin. Tarjolla on reipasta ja kannustavaa kisatunnelmaa sekä palkintoja. Kaikkia kannustetaan!


Tulevan lauantain 13.6. klo 10-13 kisainfon ja sen yhteydessä pidettävän leuanvetoklinikan pitävät personal trainerit ja lajin harrastajat Susanna Kivelä ja Jouni Varpelaide, jotka myös tuomaroivat heinäkuussa Rautarannan leuanvetokisan.


Tule lauantaina aamupäivällä Rautarantaan ja kytke kisamoodi päälle tai tutustu lajiin ja ota vinkkejä treeniin, vaikka et haluaisikaan kisata!


Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista.


63 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page