top of page
  • Writer's pictureRautaranta

AVOIMET OVET LA 19.8 - SU 20.8!

Elokuu on mennyt Rautarannalla aurinkoisissa merkeissä ja hyvät kelit jatkuvat! Tämä on ulkotreenien kulta-aikaa.

Kutsu myös kaverit ja perheenjäsenet jumpalle, koska koko poppoo treenaa ihan ilmaiseksi la 19.8 - su 20.8 klo 10-17. Tarjoilemme myös proteiinipannareita.

Kausikortti on huipputarjousessa avoimien ovien aikana: treenit 31.12.2023 saakka vain 50 euroa! Kaikki pääsyliput löydät myös verkkokaupastamme rautaranta.fi. Kausikorttitarjouksen saat la–su myös sieltä koodilla LOPPUVUOSI23.

Alempaa näet tarjouksemme kaikille ulkotreenin ystäville, sieltä löytyy myös kova tarjous ensi kaudesta.


Rautarannan somistaminen etenee!

  1. 25 kilon levypainot koristavat pylväiden korkeuksissa!

  2. Vanhat peilit palvelevat jatkossa ulkoreunoilla - selfie time, maybe?

  3. Treenikontissa on uudet peilit!


Loppuvuosi 2023 avointen ovien viikonloppuna (norm. 75€): 50€!

Rajaton treenioikeus vuoden 31.12.2023 saakka huikeilla eduilla:

  • Voit tuoda kymmenen (10) kaveriasi tai perheenjäsentäsi ilmaiselle tutustumiskäynnille ROG:n kassan aukioloaikana (ts. kun sivuportti auki, otamme asiakastiedot ylös)! Yksi henkilö voi saada maksimissaan yhden tutustumiskäynnin. Etu koskee henkilöitä, jotka eivät ole vielä käyneet Rautarannalla.

  • Kausikortin ostajat saavat -10% kaikista Rautarannan tuotteista ja palveluista, esim. perheenjäsenellesi ostamastasi kortista, PT-palveluista ja palvelukontista ostettavista tuotteista (juomat, patukat, paidat, ym)!

  • Alennushinta voimassa avoimien ovien viikonloppuna kassallamme ja verkkokaupassamme. Saat alennuksen verkkokaupan kassalla koodilla LOPPUVUOSI23

Kausikortti 2024 lähtee nyt upealla ennakkoedulla

Koko 2024 + loppuvuosi 2023 vain 249 € (paketti norm. 299 €)Edenred toimii nyt maksutapana verkkokaupassamme 💰 Voit syöttää Edenred-korttisi tiedot normaalin maksukortin tapaan.46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page