top of page
  • Writer's pictureRautaranta

AVAAMME 28.12 SISÄKUNTOSALIEN SULUN AJAKSI - SISÄÄN KULKUTUNNISTEELLA

Päivitetty: 24. tammik. 2022

Ilmoitimme 4.12.2021 sulkeutumisesta, mutta koska sisäkuntosalit ovat kiinni 28.12.2021 alkaen, on suoranaisesti velvollisuutemme avata gymi taas asiakkaillemme koko sulun ajaksi. Treenaamaan on päästävä!


Käytettävissä oleva varustus:

- 3x power rack ja alusta (kyykky/mave/penkki/ym)

- Tangot & vapaapainot

- Penkkipunnerrus

- Käsipainot 1-56kg

- Kahvakuulat 4-32kg

- Smith-laite

- Hauiskääntöpenkki

- Vatsapenkki + selkäpenkki

- Tuettu T-tankosoutu

- Vipunostokone

PÄIVITYS 24.1.2022 - LISÄLAITTEET TELTOISSA:

- Ristitalja

- Prässi

- Hack-kyykky

- Rinta-takaolkapäälaite

- Hauiskääntö

- Selkäkone


Tällä varustuksella treenaamaan mahtuu kerrallaan n. 10 henkilöä. Muut laitteet (+20 kpl) odottavat kesäkautta pressujen alla (myös paljon uusia laitteita tulossa, ks. edellinen postaus!). Treenikontissa on kaksi tehokasta lämmitintä, jotka saat päälle oikeasta reunasta löytyvästä kellokytkimestä.


Rautaranta Outdoor Gym on aidattu alue, johon pääsee sisään vain kulkutunnisteella tai PIN-koodilla. Treenaamaan pääsee 2022-kausikortilla, voimassaolevilla sarjakorteilla ja verkkokaupastamme ostettavilla kertakäynneillä (10€/kpl). Kertakäynnin ostaessasi saat PIN-koodin sähkopostiin, jonka voit syöttää portilla lukijaan. Sarjakorttien voimassaolo ei vanhene talvikauden aikana (vanheneminen jatkuu virallisesta avaamispäistä 1.4.2022 eteenpäin).


Jos haluat ostaa 10x- tai kuukausikortin, voit ostaa tämän ja muut kortit verkkokaupastamme ja myös erillisellä liikuntaetusovelluksella (Edenred/ePassi/Smartum/ym).


Jos tarvitset nyt uuden kulkutunnisteen, otathan yhteyttä some-kanavia pitkin tai puhelimitse. Kuntosalin kassapalvelut ovat avoinna talvikaudella vain pyynnöstä. Kysymys- tai ongelmatilanteissa voit soittaa numeroon +358 45 783 45001.


Tervetuloa nauttimaan ulkotreeneistä!
505 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page