top of page
  • Writer's pictureRautaranta

22.8.2021: ROG:N AUKIOLO LAAJENEE AIDAN VALMISTUTTUA

Päivitetty: 1. syysk. 2021

Aita ja portit ovat paikallaan ja tämän ansiosta laajennamme aukioloamme seuraavasti:

- Sisään kulkutunnisteella klo 7:00 alkaen

- Kuntosalin asiakaspalvelu (kassa) auki arkisin klo 16:30 - 20:30 ja viikonloppuisin klo 12:00 - 16:00

- Kuntosali tyhjänä klo 22:00 mennessä (hälytykset menevät päälle)


Tiedotamme poikkeuksista WWW-sivuillamme ja some-kanavissa.


Kulkutunnisteet: Tunnisteita jaetaan kassaltamme kassan aukioloaikoina. Pidäthän tunnisteen aina mukana kun saavut ROG:lle. Voit leimata kulkutunnisteesi pyöröportilla ja kulkea siitä sisään. Vaihtoehtoisesti voit henkilökunnan läsnäollessa kulkea sisään myös erillisestä käyntiportista ja hoitaa leimauksen kassan edustalla olevaan lukijaan.🔑


Ongelmatilanteet: Jos kulkutunniste häviää, perimme uudesta tunnisteesta 10 euron maksun. Kaikissa ongelmatilanteissa voit soittaa numeroon 045 783 45001.


Kertakäyntejä voi kassan ollessa suljettuna ostaa verkkokaupastamme ja sisään portista pääsee sähköpostiin toimitettavalla kertakäyttöisellä PIN-koodilla. Toistaiseksi järjestelmä voi lähettää vain yhden PIN-koodin kerrallaan, eli ostathan kaikki kertakäynnit erikseen. Usean PIN-koodin lähetystoiminto toteutetaan parin viikon kuluessa.


Kauden kesto: Jatkamme kautta niin pitkälle kuin kelien puolesta on mahdollista. Viime kaudella olimme auki 17.10. saakka ja uskomme, että aidan ansiosta kuluva kausi jatkuu vielä pidemmälle!


Tervetuloa puntille!

96 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page